Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona ret demà homenatge a Maria Aurèlia Capmany, escriptora i dona d’acció

Demà dimarts, 5 de juny, a les 18h al Saló de Cent de l’Ajuntament, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà l’acte d’homenatge a Maria Aurèlia Capmany amb motiu de la commemoració, enguany, del centenari del seu naixement. L’acte, al que també hi assistirà el comissionat de Cultura, Joan Subirats, estarà dirigit pel dramaturg Jordi Coca. Escriptora, dramaturga, assagista, traductora, activista i pionera del feminisme de postguerra, Capmany va ser, també, regidora de Barcelona entre 1983 i 1991.

En l’homenatge, en què hi haurà espai per la dramatúrgia i per la música, participaran la filòloga i diputada al Parlament de Catalunya Montserrat Palau; la comissària de l’Any Maria Aurèlia Capmany, Marta Nadal, i l’escriptor Jordi Font.

 

Atenció mitjans: els mitjans que vulguin assistir a l’acte cal que s’acreditin a través del correu premsaicub@bcn.cat

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.