Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Circ, teatre, dansa i poesia en una nova edició de les ‘Nits al Castell’

A partir de demà, 1 de juny, torna el cicle “Nits al Castell” cada divendres al pati d’Armes en caure el sol. Durant quatre nits de juny el Castell es transformarà en un espai on anar a gaudir de circ, teatre, dansa i poesia, tastar les delícies culinàries de les caravanes ambulants de menjar i gaudir de les vistes nocturnes de la ciutat des de la terrassa del Castell.

 

PROGRAMACIÓ

Divendres 01 de juny: Circ Garbuix, a càrrec de l’Ateneu Popular de 9 Barris.
Espectacle de 21 a 22h. Activitat gratuïta
Garbuix és una proposta de l’Ateneu popular de 9 barris: circ contemporani fet a Barcelona. Diversió i poesia. Cinc dones, cinc països, molts idiomes. Rialles i més rialles. Una bicicleta, un pal, verticals, trapezi i pallasses i …., un ós? Passar-ho bé, nosaltres, vosaltres, nens, adults i avis. Cap història. Només energia. Joc i més joc! Gaudiu vingueu d’on vingueu!

Divendres 08, dissabte 09 i diumenge 10 de juny: Festival Píndoles, microteatre al Castell.
L’accés al Castell serà gratuït, les entrades per veure les obres de microteatre tindran preus entre els 3,5 i els 5€.
Píndoles proposa una experiència teatral única i innovadora composada per un conjunt de microobres de 15 minuts que es representen en diferents espais del Castell, exteriors o interiors, en despatxos o jardins, dalt de la torre o sota la volta del cos de guàrdia, en definitiva en qualsevol espai no convencional teatralment parlant.
Més informació a www.pindoles.com

Divendres 15 de juny: dansa urbana amb “Sinestesia” de la cia. Iron Skulls.
Espectacle de 21a 22h. Activitat gratuïta
Sinestèsia representa un món post-apocalíptic, on a través de la dansa experimental es forma un grup de supervivents i aquest inicia un viatge cap a una zona segura. El Hip-Hop, l’acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per crear un llenguatge on l’humà i l’animal s’uneixen, convidant l’espectador a un joc d’interferències sensorials.

Divendres 22 de juny: Poetry Slam, competició poètica.
Espectacle de 21 a 22:30h. Activitat gratuïta
Poesia i interpretació, paraula i escena, en dues paraules: Poetry Slam, una competició poètica àgil i dinàmica que dóna el protagonisme tant als poetes com al públic. Escolta, riu, aplaudeix, emociona’t amb les poesies i la paraules que ompliran, durant una nit, el pati d’armes del Castell.

 

Els dies 1, 15 i 22 de juny a partir de les 22h el Castell comptarà amb servei gratuït de bus llançadora fins a Plaça d’Espanya. Pel festival Píndoles, el servei gratuït de bus llançadora funcionarà de la següent manera: els dies 8 i 9 de juny el bus llançadora sortirà de la plaça d’Espanya cap al Castell de 21:30 a 22:30h, i baixarà del Castell a la plaça d’Espanya de 22 a 01h. El dia 10 de juny el servei de llançadora estarà disponible únicament des del Castell de 22 a 00h.

Imatges per premsa aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.