Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Sant Andreu Contemporani lliura els premis Miquel Casablancas 2018

Demà divendres 25 de maig, a les 20 h, al vestíbul- Planta 1 del Centre d’Art Contemporani de Barcelona – Fabra i Coats, es lliuraran els premis del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2018, atorgats pel programa Sant Andreu Contemporani (SAC), que fomenta l’experiència en l’etapa de professionalització artística a través de la producció de projectes, residències per a artistes i programació d’activitats. Abans, a les 19 h, es realitzarà una Performance i una visita comentada amb els finalistes i artistes residents a la mostra No es lo que aparece, que reuneix tots els treballs finalistes en la modalitat d’obra del Premi Miquel Casablancas 2018, així com els dossiers finalistes de la resta de modalitats: projecte, publicació i comunicació gràfica.

En la mateixa exposició, que estarà oberta al públic fins al 15 de juliol al Centre d’Art Contemporani de Barcelona – Fabra i Coats, també es presentaran els treballs dels artistes que van participar en SAC-FiC Programa de Residències 2017: Joan Pallé, Mònica Planes i Helena Vinent.

En aquesta edició, el Premi Miquel Casablancas ha rebut 274 sol·licituds, que han estat revisades per un jurat format per Virginia Torrente (comissària independent), Xavier Acarín Wieland (comissari independent) guanyador de la convocatòria internacional de comissariat SAC Pedro Torres (artista i comissari independent), tots ells amb vot, així com pels membres de l’equip de Sant Andreu Contemporani, tots ells amb veu però sense vot.

 

Els finalistes en les diferents modalitats son:

Modalitat Obra:
Irene de Andrés / Marion Balac / Joan Bennassar / Paco Chanivet / Esther Gatón / Christian Lagata / Laura Llaneli / Manuel Pastrana / Guillermo Ros / Eduardo Ruiz / Mario Santamaria / Josefina Valenzuela

Modalitat Projecte:
Isabel Barios + David Ferragut / Daniel Moreno Roldán / Rafael Pérez Evans / Xavi Rodríguez Martín

Modalitat Publicació:
Blanca Crovetto / Juan David Galindo / Marco Godoy / Oscar Holloway

Modalitat Comunicació gràfica:
Helena + Anna Fradera / Marc Monguilod / Jordi Oms

Els noms dels guanyadors del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2018 es comunicaran durant la cerimònia de lliurament de premis, a les 20 hores a la Planta 1 del Centre d’Art Contemporani de Barcelona – Fabra i Coats.

 

Imatges per premsa aquí

Enllaç web

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.