Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del 14è Concurs Internacional de Música de les Corts

Dimarts 22 de maig, a les 12.30 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (la Rambla, 99), tindrà lloc la presentació 14è Concurs Internacional de Música de les Corts, organitzat pel Districte de les Corts, el Centre d’estudis musicals A Tempo i l’Associació Per l’altre cor cremat de Barcelona – ajut al quart món.

A l’acte hi assistiran el regidor del Districte de les Corts, Agustí Colom; el president del Consell Municipal del Districte de les Corts, Francisco Sierra; el director general del Gran Teatre del Liceu, Valentí Oviedo; la directora del Centre d’estudis musicals A Tempo, Sílvia Chocrón; la presidenta de l’Associació Per l’altre cor cremat de Barcelona – Ajut al quart món, Mercè de la Torre; la guanyadora del 13è CIM (lírica), Irene Mas; i el secretari del jurat del CIM, Ricardo Estrada.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.