Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
82 museus de Barcelona i l’Àrea Metropolitana participen aquest dissabte a La Nit dels Museus

Aquest dissabte, 19 de maig, 82 centres* de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornellà, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià i Santa Coloma de Gramenet obriran gratuïtament les portes de les 19h fins a la 1h de la matinada, coincidint amb la celebració arreu d’Europa de La Nit dels Museus.

Per tercer any consecutiu, La Nit dels Museus torna a posar el focus en ‘Creació&Museus’, un conjunt d’11 propostes que han elaborat conjuntament les Fàbriques de Creació i diferents museus de la ciutat. Fruit d’aquesta col·laboració, el públic que visiti els museus podrà gaudir d’un seguit de creacions artístiques originals creades per artistes residents de les fàbriques de creació que aporten un punt de vista diferent a l’hora de percebre i entendre el patrimoni i les col·leccions d’aquests museus. ‘Creació&Museus’ representa enguany un vincle consolidat que vol proporcionar una nova mirada sobre els espais, però també sobre la història i la memòria, potenciant les emocions mitjançant les diferents sensibilitats de les diverses disciplines creatives.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa en la qual participen més de quatre mil museus de quaranta països i que enguany arriba a la dotzena edició.

Podeu consultar tota la programació al web lanitdelsmuseus.cat i descarregar-vos imatges en aquest enllaç: http://nou.eicub.net:8080/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/aefa1dcd-5b25-4147-a193-08d64bed677f

Contacte del departament de premsa de l’Institut de Cultura de Barcelona durant la Nit dels Museus: Laura Franquet, 680 402 273.

*Degut a unes obres als jardins, la Fundació Ramón Pla Armegol finalment no podrà obrir la Nit dels Museus 2018.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.