Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del XXXIV Festival Internacional de Poesia de Barcelona

Dimarts 15 de maig, a les 12 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (la Rambla, 99), tindrà lloc la roda de premsa per presentar els poetes participants al XXXIV Festival Internacional de Poesia de Barcelona que se celebrarà el dia 16 de maig a les 21 hores al Palau de la Música.

A l’acte hi intervindran les directores del programa Barcelona Poesia, Mireia Calafell i Àngels Gregori, i els poetes convidats al Festival d’aquest any, Maria Cabrera, Najwan Darwish, Marta Ana Diz, Hollie Mcnish i Adam Zagajewski. A la roda de premsa també hi assistirà la coreògrafa de l’acte, Marina Mascarell.

Acreditació mitjans: si voleu assistir al Festival Internacional de Poesia, cal que feu arribar un correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.