Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Castell de Montjuïc reivindica la ‘Memòria Perduda’ a la seva nova exposició fotogràfica

Demà dijous, 10 de maig, a les 19 h, tindrà lloc al Castell de Montjuïc la presentació de l’exposició Memòria Perduda a càrrec de Miquel González, comissari de la mostra, fotògraf i autor del llibre homònim en que aquesta es basa.

Memòria Perduda és una exposició fotogràfica que vol mostrar la falta de memòria històrica a l’Estat Espanyol i a Catalunya en relació a la guerra civil espanyola (1936-1939) i la dictadura de Franco (1939-1975) a través de 36 fotografies en gran format capturades a les ubicacions de les fosses comunes i de les zones en què es van produir les atrocitats relacionades, i que encara no han estat excavades o commemorades.

L’exposició es podrà veure a les sales 18 i 19 del pati d’Armes del Castell de Montjuïc des de demà dia 10 de maig fins a l’11 de setembre de 2018.

 

Dossier de premsa i imatges aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.