Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’edició més internacional del Barcelona Poesia omplirà de nou la ciutat de versos

Dijous 3 de maig,  a les 13h a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), es presentarà el programa del festival Barcelona Poesia, que se celebrarà en diversos espais de la ciutat de Barcelona entre el 10 i el 16 de maig de 2018.

La roda de premsa anirà a càrrec de les directores de Barcelona Poesia Àngels Gregori i Mireia Calafell, que explicaran la programació d’enguany i anunciaran els poetes convidats al XXXIV Festival Internacional de Poesia de Barcelona que se celebrarà el dia 16 de maig al Palau de la Música.

Dossier de premsa, programa i imatges en aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.