Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Fabra i Coats i el Canòdrom acullen algunes de les propostes de ‘Calidoscopi Cultural 2018. Literatura i territori’, un programa cultural de proximitat

El proper dimecres 2 de maig, a les 10h, al centre cívic Can Clariana (Felip II, 222), tindrà lloc la roda de premsa per presentar la 5a edició del programa  “Calidoscopi Cultural 2018. Literatura i territori” , que enguany posa èmfasi en la relació entre literatura i territori.

La roda de premsa anirà a càrrec de la regidora del districte de Sant Andreu, Laia Ortiz, i del comissari de cicle, David Castillo. També hi assistirà  Lluís Cabrera, que ha dirigit l’homenatge a Enrique Morente programat dins el cicle.

“Calidoscopi Cultural 2018. Literatura i territori” es desenvoluparà en els set barris del districte durant el mes de maig.  En conjunt, 21 equipaments culturals, entre centres cívics, ateneus, biblioteques i altres centres culturals, participen en aquesta edició centrada en la relació que existeix entre la literatura i el territori on aquesta literatura es desenvolupa.  El programa, amb prop de 40 activitats, s’ha nodrit a partir  de les aportacions dels propis equipaments, el treball en xarxa i les recomanacions del comissari.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.