Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La ‘Nit del Drac’ retrà tribut aquest diumenge a Brossa, Pedrolo, Abelló, Estellés, Capmany i Marçal

Diumenge, 22 d’abril, a les 20.30h, a la plaça del Rei, tindrà lloc la “Nit del Drac. Nit d’homenatges”, la segona edició d’una cita literària anual organitzada per l’Institut de Cultura, i que té com a objectiu convidar la ciutadania a commemorar els aniversaris relacionats amb els grans noms de les lletres catalanes, dins el marc de la Diada de Sant Jordi.

Enguany, la dramatúrgia de l’acte va a càrrec del director teatral Marc Rosich i la música és original de Clara Peya. L’actriu Victòria Pagès, els poetes Josep Pedrals i Maria Sevilla, i els cantants Anna Ferrer i Alessio Arena faran arribar els mots dels escriptors a qui es ret homenatge: Joan Brossa, Manuel de Pedrolo, Montserrat Abelló, Vincent Andrés Estellés, Maria Aurèlia Capmany i la mateixa Maria-Mercè Marçal.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.