Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Món Llibre’, el Sant Jordi dels infants, torna a omplir de literatura Barcelona

Aquest cap de setmana, 14 i 15 d’abril, tindrà lloc la 14a edició de ‘Món Llibre’, la cita anual del públic infantil i familiar al voltant de la Literatura, que tindrà lloc al CCCB, el MACBA, la Plaça dels Àngels i la Plaça de Joan Coromines. Un espai on editors, autors i lectors es troben per conversar, i on les editorials presenten les seves novetats literàries destinades al públic infantil, entre tallers, espectacles, jocs o performances adreçats al públic familiar.

El dissabte, 14 d’abril, a les 12 h, el comissionat de Cultura, Joan Subirats, visitarà els espais de ‘Món Llibre’ i tindrà una trobada amb representants del món de les editorials i del gremi de llibreters.

Els dies 14 i 15 d’abril hi haurà servei d’atenció als mitjans entre les 11 a 14h. Podeu contactar amb el departament de premsa al telèfon 662 627 350.

 

Material per a premsa aquí: http://www.eicub.net/?grup=MONLLIBRE2018
Més informació del festival a: http://lameva.barcelona.cat/monllibre/

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.