Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Museu Frederic Marès estrena un itinerari temàtic per la col•lecció permanent

El dimecres 21 de març, a les 18 hores, al Museu Frederic Marès (Pl. Sant Iu, 5) tindrà lloc la presentació de l’itinerari temàtic “Els Jardins del Museu”, una selecció  de 17 peces amb iconografia del jardí que es podran veure fins a finals del 2018 a l’exposició permanent del museu.

A l’acte hi assistirà el director del Museu Frederic Marès, Josep Maria Trullén, i els comissaris M. Mercè Compte, Camila González, Fátima López i Ignacio Somovilla, que conduiran l’itinerari.

Al llarg de la història, els artistes de disciplines diverses, pintura, escultura, música, cinema, literatura… han trobat en els jardins reals, mítics o imaginats, font d’inspiració per a les seves creacions. Per aquest motiu, l’itinerari “Els jardins del Museu” proposa descobrir jardins, paradisos perduts i retrobats a partir dels objectes i obres d’un dels museus de col·leccionisme per excel·lència: el Museu Frederic Marès.

El contingut de l’Itinerari ha estat elaborat per “Jardins i Jardiners” que pertany a la Institució Catalana d’Estudis Agraris, entitat adscrita a l’Institut d’Estudis Catalans.

Més informació a http://w110.bcn.cat/museufredericmares/ca/content/els-jardins-del-museu

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.