Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Beehave. Intervencions a la ciutat

Demà dimecres, 14 de març, a les 10.30 h, tindrà lloc una presentació per a premsa de les intervencions a la ciutat dins el marc de l’exposició Beehave. Es tracta de deu intervencions artístiques a diferents punts de Barcelona amb l’objectiu d’activar un debat sobre la convivència entre humans i abelles a les ciutats.  Des de la Fundació Joan Miró s’iniciarà un recorregut per part d’aquestes instal·lacions a Barcelona amb Marko Daniel, director de la Fundació Joan Miró, i Martina Millà, comissària de la exposició.

Amb la col·laboració de l’Institut de Cultura, aquesta és la segona part d’un projecte comissariat per Martina Millà, responsable de Programació i Projectes de la Fundació Joan Miró, que ha començat a les sales del museu amb una exposició que connecta el visitant amb l’univers d’aquests insectes pol·linitzadors. Amb l’arrencada de la primavera, una desena d’artistes tant locals com internacionals presenten intervencions, instal·lacions, vídeos, projectes comunitaris i performances a quinze ubicacions diferents de la ciutat, entre les quals es troben els Jardins de Laribal, a Montjuïc, la plaça de les Glòries, el Convent de Sant Agustí, el cementiri de Poblenou o el TRAMBesòs. Beehave es desplega arreu de la ciutat de Barcelona amb accions que pretenen sensibilitzar la ciutadania sobre l’important paper que juguen les abelles de la mel per a preservar la biodiversitat.

És imprescindible confirmar assistència a la vista a press@fmirobcn.org / 934 439 070


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.