Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació d’un estudi sobre paritat de gènere en les activitats culturals de l’Ajuntament de Barcelona

El proper dimarts, 6 de març, a les 10 h, a l’Espai Lab del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) es presentarà al Consell de Cultura l’Estudi sobre la programació cultural 2016-2017 de l’Ajuntament de Barcelona des d’una perspectiva de gènere, un informe que s’emmarca en el Pla per la Justícia de Gènere (2016-2020) que treballa per a l’eliminació de les desigualtats de gènere a la ciutat. A la trobada hi assistiran la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, i el Comissionat de Cultura, Joan Subirats.00

ATENCIÓ MITJANS GRÀFICS: Es podran prendre imatges a l’inici de la reunió. Un cop acabada, cap a les 11 hores aproximadament, hi haurà una atenció als mitjans per part de Laura Pérez, Regidora de Feminismes i LGTBI, i Joan Subirats, Comissionat de Cultura.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.