Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Virreina Centre de la Imatge presenta la primera mostra individual dedicada a Natalie Bookchin de l’Estat espanyol

El proper divendres, 2 de març, a les 12 hores, a l’Espai LAB del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc una visita per a premsa a l’exposició Natalie Bookchin. Retrats de la multitud, que es podrà veure entre el 3 de març i el 27 de maig en aquesta sala de La Virreina Centre de la Imatge. La visita anirà a càrrec de la comissària de la mostra, Montse Romaní, i també hi assistiran l’artista Natalie Bookchin i el director de la Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma.

Aquesta és la primera exposició individual dedicada a Natalie Bookchin a l’Estat espanyol. Reuneix una selecció de set treballs en vídeo produïts entre el 2008 i el 2017: la sèrie TestamentCount, My Meds, I am not i Laid off-, Now he’s out in public and everyone can see, Long Story Short i Mass Ornament.

 

Més informació i imatges aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.