Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Arrenca La Quinzena, el festival metropolità de dansa

Demà dijous, 1 de març, a les 20 h, al teatre Joventut de l’Hospitalet (Joventut, 4-10) tindrà lloc l’acte inaugural de La Quinzena metropolitana de dansa. A l’espectacle assistiran els alcaldes i alcaldesses dels municipis participants (Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona; Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; Antonio Balmon, alcalde de Cornellà de Llobregat; Pilar Díaz Romero, alcaldessa d’Esplugues de Llobregat; Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet). També assistiran els regidors i regidores de cultura de les sis poblacions.

L’espectacle inaugural consta de sis peces de diferents estils en les quals participen una quarantena de ballarins i ballarines del Conservatori Professional de Dansa (CPD), del Conservatori Superior de Dansa (CSD) i de la jove companyia IT Dansa. S’interpretaran les peces Wad Ras (fragment), amb Coreografia d’Increpación Danza; LUA, amb Coreografia d’Andrea Jiménez; Zelenstova (fragment), amb autoria i direcció de Marcos Morau & La Veronal; Business world, amb Coreografia de Montón de paja & trigo – Javier; Walking to the Barroc, amb Coreografia de Vicky Sàiz, i Minus 16, amb Coreografia de Ohad Naharin.

La Quinzena se celebrarà de l’1 al 18 de març del 2018 en diferents espais i escenaris de Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Esplugues de Llobregat.

 

Atenció mitjans gràfics! Abans de començar l’espectacle, a les 19:45 h, es farà una foto amb les alcaldesses, alcalde, regidores i regidors.

 

Més informació aquí

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.