Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Castell de Montjuïc estrena accés i mostra els grafits de les seves cel·les

Dimarts, 27 de febrer, a les 10.30 hores es realitzarà una trobada amb mitjans per visitar les obres finalitzades i les intervencions arqueològiques realitzades al Castell de Montjuïc. Durant la visita s’explicaran el nou espai d’acollida, el nou accés del Baluard de Sant Carles, i les diferents intervencions realitzades en relació als grafits de les cel·les de l’edifici.

La visita pels diferents espais de l’equipament anirà a càrrec dels responsables dels treballs realitzats al Castell: l’arquitecte Joan Forgas i els arqueòlegs Josep Maria Vila, Montserrat Puges i Oriol Achon. A l’acte hi assistiran el Comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, i el director d’Història, Memòria, i Patrimoni de l’Institut de Cultura (ICUB), Carles Vicente.

Més informació i documents per premsa aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.