Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats entrega el 42 Premi Enrique Ferrán d’articles convocat per la revista ‘El Ciervo’

Aquesta tarda, a les 19.30 hores, a la Llibreria + Bernat (Buenos Aires, 6), el comissionat de cultura, Joan Subirats, entregarà el 42è Premi Enrique Ferrán d’articles convocat per la revista El Ciervo. Assistiran a l’acte Norbert Bilbeny, catedràtic d’ètica en la Universitat de Barcelona i membre del jurat, i Jaume Boix, director de El Ciervo. El guanyador d’enguany ha estat el periodista Martín Sagristà amb l’article Soldados del algoritmo, un text que convida a meditar sobre un tema proposat per la revista: “La intimitat, en risc”.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.