Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El festival Llum BCN 2018 il·luminarà Poblenou

El proper dijous 8 de febrer, a les 11.00 hores, al Palau de la Virreina (La Rambla, 99), es presentarà l’edició més ambiciosa del programa Llum BCN, que tindrà lloc entre el 16 i el 18 de febrer en una nova ubicació, al barri de Poblenou, dins el marc de les festes d’hivern de Barcelona.

La roda de premsa anirà a càrrec de Valentí Oviedo, gerent de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB); Marc Andreu, conseller tècnic del districte de Sant Martí; Marta Almirall, directora artística de Llum BCN Poblenou; Maria Güell, comissària dels projectes de les escoles, i Sebastián Mealla i Santi Vilanova, participant del Llum BCN 18.

 

Programa complet, dossier de premsa, imatges i vídeos aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.