Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de James Ellroy, guanyador del XIII Premi Pepe Carvalho

BCNegra18-banner-premsa-650x2003-2

Dijous 1 de febrer, a les 10 hores, l’escriptor James Ellroy atendrà als mitjans de comunicació en una trobada per a la premsa a l’Espai LAB Palau de la Virreina (La Rambla, 99). L’acompanyaran el comissiari del festival BCNegra, Carlos Zanón, i el director editorial de Literaturas Random House Mondadori, Claudio López de Lamadrid.

Atenció gràfics: a les 9.45h els mitjans gràfics podran prendre imatges al Pati del Palau de la Virreina.

El mateix dijous 1 de febrer, a les 18 hores, James Ellroy rebrà el Premi Pepe Carvalho al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, en un acte presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. El premi es lliura en el marc de BCNegra, la trobada de novel·la negra que té lloc del 29 de gener al 4 de febrer.

Els mitjans que vulguin assistir a l’acte de lliurament del premi al Saló de Cent caldrà que s’acreditin prèviament a través del correu premsaicub@bcn.cat.

Més informació i imatges aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.