Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La tercera edició del ‘Barcelona Districte Cultural’ omplirà els Centres Cívics d’arts escèniques

El proper dimarts 30 de gener, a les 11.30 hores, al Centre Cultural Albareda (Albareda, 22-24) de Poble Sec, es presentarà la tercera edició del programa Barcelona Districte Cultural, amb nous participants i el nou programa de creació comunitària Art i Part.

La roda de premsa anirà a càrrec de Carles Sala, director de Cultura i Proximitat de l’Institut de Cultura (ICUB); Eva García, coordinadora del projecte Art i Part, i Anna Salgado, directora del Centre Cultural Albareda. També hi haurà l’actuació de Yacine & The Oriental Groove, un dels grups participants en aquesta edició de Barcelona Districte Cultural.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.