Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats clourà a les segones Jornades Cultura Viva 2018

Avui divendres, 26 de gener, a les 19.00 h, a l’edifici d’El Borsí (Avinyó, 23), el Comissionat de cultura, Joan Subirats, clourà la segona edició de les Jornades Cultura Viva, amb una conferència al voltant de les noves línies estratègiques de cultura de l’Ajuntament de Barcelona. El Comissionat de cultura estarà acompanyat de Daniel Granados, director del programa Cultura Viva.

Les noves economies de la cultura, la gestió comunitària d’equipaments i la música a l’espai públic protagonitzen les jornades Cultura Viva 2018 amb una programació que acull grups de treball, tallers, presentacions dels projectes en curs, debats, conferències i música en viu.

Les jornades Cultura Viva, que tindran lloc els 25 i 26 de gener, volen ser un espai de trobada i reflexió conjunta de les diverses línies de treball endegades l’any 2016 i tenen per objectiu esdevenir un punt de trobada al voltant dels projectes i recerques que conformen el programa Cultura Viva per obrir-los a la participació i la reflexió col·lectiva al voltant de les seves línies de treball. Paral·lelament, les Jornades Cultura Viva 2018 busquen esdevenir un espai de debat públic sobre la innovació en les polítiques culturals: des del foment de la democràcia, la diversitat, la gestió comunitària, la innovació ciutadana i les noves economies culturals.

Programa complet:
http://ajuntament.barcelona.cat/culturaviva/ca/jornades/cultura-viva-2018/programa/

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.