Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Tres escultures de Xavier Mascaró s’integren al paisatge de la superilla de Poblenou

Demà divendres, 19 de gener, a les 12.30 hores, davant del Museu Can Framis de la Fundació Vila Casas (Sancho d’Àvila, entre Llacuna i Roc Boronat) es col·locaran tres escultures de l’obra Guardians, de Xavier Mascaró, que passaran a formar part de la col·lecció d’Art Públic de la ciutat, i que esdevindran un nou element del paisatge de la superilla.

Assistiran Josep Maria Montaner, regidor del districte de Sant Martí; Antoni Vila Casas, president de la Fundació Vila Casas, que ha cedit les obres; Xavier Mascaró, autor de les escultures, i Valentí Oviedo, gerent de l’ICUB.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.