Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de La Quinzena, una programació metropolitana de dansa

Aquest divendres, 19 de gener, a les 10 hores, a la Sala Apolo (Nou de la Rambla, 113), tindrà lloc la presentació de La Quinzena metropolitana de dansa, un ‘temps fort’ en la programació de dansa en l’àmbit metropolità que neix amb la voluntat de convertir-se en una cita anual de les arts del moviment. La Quinzena se celebrarà de l’1 al 18 de març del 2018 en diferents espais i escenaris de Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Esplugues de Llobregat.

A la roda de premsa hi assistiran els membres de la Comissió Artística de La Quinzena: Francesc Casadesús, en representació de l’Ajuntament de Barcelona; Josep Lluís Marcè, de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat; Jordi Agelet, de l’Ajuntament de Badalona, i David Marín, de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet juntament amb responsables dels espais i artistes que han fet de comissariats del festival, que explicaran els seus projectes dins el marc d’aquesta proposta.

 

Dossier i material per premsa aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.