Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del fòrum Som Cultura Popular

Aquest dimecres 17 de gener, a les 13h, a l’Espai LAB del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) es presentarà en roda de premsa la segona edició de Som Cultura Popular, el fòrum de referència en l’àmbit de la cultura popular.

La roda comptarà amb les intervencions del director de Cultura de Proximitat de l’Institut de Cultura, Carles Sala, la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya, Àngels Blasco, i la directora general d’Educació Infantil i Primària de la Generalitat de Catalunya, Carme Ortoll.

Entre el 25 i el 28 de gener, els espais de Fabra i Coats i de Can Fabra de Sant Andreu acolliran les prop de 200 activitats adreçades tant al sector com al públic en general. Enguany destaca la presentació del Fòrum d’Educació i Cultura Popular que neix amb l’objectiu de reflexionar i intercanviar experiències sobre el paper de la cultura popular a l’educació, posant de relleu aspectes com la interculturalitat, la diversitat religiosa o el gènere.

Més informació a: http://lameva.barcelona.cat/culturapopular/ca/forumsomculturapopular

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.