Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Orfeó Català ofereix el tradicional concert de nadales a la plaça del Rei

– El concert, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, és gratuït i obert a tota la ciutadania

El dijous 4 de gener de 2018, com ja és tradicional des de fa set anys, l’Orfeó Català i cantaires del Cor Jove i el Cor de Noies de l’Orfeó Català oferiran un concert de nadales a la plaça del Rei de Barcelona a les 19.30 h. L’actuació, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les celebracions de Nadal, de caràcter gratuït i oberta a tota la ciutadania, té una gran acceptació popular, per veure en directe la família de l’Orfeó Català al cor de la ciutat de Barcelona.

Les veus dels cantaires, dirigides per Pablo Larraz, sotsdirector de l’Orfeó Català, interpretaran a cappella nadales tradicionals, com Fum, fum, fum, Joia en el món, Cançó de bressol a la Verge, El rústec villancet i Aubada, entre d’altres, a més d’El cant dels ocells. El cor clourà el concert amb El cant de la Senyera, l’himne de l’Orfeó Català, amb música del mestre Lluís Millet sobre un poema de Joan Maragall.

Podeu descarregar-vos una fotografia d’aquest concert aquí.

 

 

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.