Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Un immens ‘Welcome’ de filferro s’instal·la al Castell de Montjuïc

Des de demà, 22 de desembre i fins 28 de febrer, el Castell de Montjuïc acull la instal·lació artística Welcome de l’artista Ciprian Homorodean. L’obra proposa un joc entre l’hospitalitat i les tanques, les distàncies i els murs infranquejables. A través d’una instal·lació de tanques amb filferro d’espines, a més de dos metres d’alçada com si d’una presó es tractés, es forma un laberint amb les lletres de la paraula a l’espai central del Pati d’Armes.

Ciprian Homorodean és un artista vinculat a Hangar, una de les fàbriques de creació amb més trajectòria de la ciutat, i la seva obra Welcome desafia el fred, els murs i les distàncies, tant físiques com emocionals, amb tantes lectures com benvingudes hi hagi.

Més informació aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.