Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El programa públic GameBCN, especialitzat en ‘incubació’ de videojocs, allarga el termini d’inscripcions

– La presentació de candidatures s’amplia fins al 17 de desembre i els 5 equips seleccionats realitzaran un procés d’incubació de 6 mesos.

Fins al proper 17 de desembre, els creadors de videojocs podran presentar les seves candidatures a la tercera edició de GameBCN (http://gamebcn.co). Els 5 equips escollits podran dur a terme un programa especialitzat durant un període de 6 mesos a partir de gener.

El programa d’incubació inclou una beca de 5.400 euros per a cada equip participant, més de 20 master class per part de professionals dels videojocs, mentoring en àrees claus, un espai de treball al Canòdrom Parc de Recerca Creativa, l’oportunitat de participar en els esdeveniments més destacats del sector i un Demo Day per presentar el projecte davant d’inversors de referència en el sector.

La iniciativa, que amb aquesta tercera edició es consolida com la incubadora especialitzada en videojocs del Sud d’Europa, està promoguda per l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i el Canòdrom Parc de Recerca Creativa. Les dues anteriors edicions sumen un total de 16 equips que han tingut l’oportunitat de beneficiar-se del programa, com és el cas de Lince Works, que va llançar amb èxit el seu primer joc, Aragami, de la mà de Sony.

Simon Lee, cofundador d’Incubio i amb més de 10 anys d’experiència en la indústria dels videojocs, serà el director del programa. Se sumen a l’equip Samuel Molina, comunicador i youtuber del sector, i Alberto Ordieres, com a Program Manager i expert en la gestió d’equips de desenvolupament de programari. Oscar Sahún, Xavier Carrillo, Gerard Fernández, Daniel Sánchez-Crespo o David Darnés, també formaran part de l’equip de mentors que en aquesta edició treballaran amb els projectes dels equips seleccionats.

El procés d’incubació és de sis mesos al Canòdrom Parc de Recerca Creativa, un ecosistema únic per a desenvolupadors de videojocs. GameBCN ofereix un programa complet de professionalització, a través de formació teoricopràctica de primer nivell, mesures d’acompanyament i suport constant.

Per conèixer tots els detalls de GameBCN (requisits, calendari, activitats del programa, etc.) accedeix a: https://goo.gl/8hQkFJ.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.