Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Born CCM acull el primer Congrés Internacional d’Història de la Corrupció Política a l’Espanya Contemporània

Demà dimecres, 29 de novembre, a les 12 hores, al Born Centre de Cultura i Memòria (Plaça Comercial, 12), es presentarà en roda de premsa el primer Congrés Internacional d’Història de la Corrupció Política a l’Espanya Contemporània. Hi intervindran el Comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes; l’historiador Borja de Riquer, i el constitucionalista, Joan Lluís Pérez Francesch.

Aquest congrés tindrà lloc els propers 14 i 15 de desembre. Es tractaran temes com la corrupció entre els grans grups econòmics, la corrupció en àmbits específics com la monarquia i les administracions locals, la corrupció a la hisenda de l’Estat o la persecució penal de la corrupció.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.