Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Arriba ‘Pantalla Barcelona’ amb cinema fet i produït a Barcelona

El proper dimarts 28 a les 20 hores es presentarà el nou cicle Pantalla Barcelona en la primera sessió a l’Aribau Club (Gran Via de les Corts Catalanes, 565). La presentació anirà a càrrec de Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge, i en la sessió titulada Imaginar per sobreviure es projectarà el curt d’Aina Clotet Tiger i la pel·lícula de Marc Recha Un dia perfecte per volar.

Pantalla Barcelona neix amb la finalitat d’estimular i consolidar la producció cinematogràfica i audiovisual feta a Barcelona donant-la a conèixer a la ciutadania. Durant el cicle, cada dimarts es projectaran, en cinemes i centres cívics de la ciutat (Aribau Club, Can Clariana, l’Auditori de Sant Martí, Cinema Maldà, Icària Yelmo, Cinesa Heron City i Cines Verdi) produccions recents rodades o produïdes a Barcelona. Cada programa consta d’un curt i d’un llarg relacionats amb una temàtica que dóna nom a la sessió.

 

Més informació aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.