Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Èxit d’inscripcions per participar a la primera edició d’ iN MUSEU
  • En pocs dies aquesta proposta ha exhaurit les inscripcions per a les visites del 2 de desembre
  • Atès l’èxit de la convocatòria, es farà una segona edició el proper 3 de febrer
  • iN MUSEU ofereix visites exclusives gratuïtes a les reserves, els tallers de restauració i altres espais habitualment restringits de la mà dels professionals tècnics que hi treballen

 

El proper dissabte 3 de febrer es realitzarà una nova edició de l’iN MUSEU, ja que en pocs dies han quedat exhaurides les inscripcions per a la primera edició, que serà el 2 de desembre entre les 10 i les 19 h.

El passat dilluns 20 de novembre es van obrir les inscripcions per als 11 espais museístics que conformen aquesta edició de iN MUSEU, i en menys de 5 dies s’han exhaurit les més de 4.000 places disponibles. És per això, que des de la Direcció d’Història, Memòria, i Patrimoni de l’Institut de Cultura (ICUB) s’ha convingut repetir l’experiència el proper dissabte 3 de febrer.

iN MUSEU és una jornada en la qual el Museu i el Patrimoni esdevenen centre d’activitats i de participació ciutadana amb una mirada diferent a l’habitual. Amb la finalitat d’afavorir el coneixement de les diferents activitats professionals que es porten a terme en el si d’un museu, de forma excepcional, es donarà accés als espais restringits i s’informarà de tot plegat per part de les persones implicades.

 

Web: barcelona.cat/inmuseu
Xarxes: #InMuseu17

 

Programa i imatges de premsa

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.