Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La 6a edició del DAU Festival culmina aquest cap de setmana amb el ‘Gran Dau’

Fabra i Coats (Sant Adrià, 20) acull aquest cap de setmana la celebració del Gran Dau, les jornades centrals i més familiars del festival de joc DAU Barcelona. Durant el dissabte i el diumenge hi haurà més de 200 taules per a jugar acompanyats de monitors i monitores, es contarà amb la participació de 41 editorials, més de 200 jocs diferents, una pila de jocs tradicionals de carrer, i un espai dedicat a jocs per a nens i nenes de 5 a 12 anys.

El Gran Dau, a més, acollirà activitats com el V Torneig de Mots encreuats Dau Barcelona, Cinquè Campionat Mundial de Guerra de Mitos, Macropartida de Pathfinder: “Asalto contra Absalón”, el joc participatiu “Ens han robat el Dau!” i el Dau de nit, espai de joc lliure, amb inscripció prèvia, durant tota la nit de dissabte.

El dissabte a les 20.30 h tindrà lloc la cerimònia d’entrega dels Premis DAU Barcelona, que des del 2013, els atorguen tres guardons: a una personalitat que hagi dedicat tota la vida a l’estudi, la creació o la divulgació dels jocs (proposat pels guanyadors dels dos últims anys), al Millor autor de l’any (atorgat pels mateixos autors de jocs) i al Millor autor novell de l’any (que dona un jurat format per bloguers i youtubers espanyols del món del joc). Enguany, un jurat internacional de crítics de jocs atorgarà un nou guardó al Millor autor espanyol de l’any, patrocinat per Hispa, Asociación de Editores Españoles de Juegos de Mesa.

Més informació aquí:

https://eicub.net/index.php?action=list&dir=L3Zhci93d3cvaWN1Yi9leWVvcy93b3JrZ3JvdXBzL0RBVUJBUkNFTE9OQS9maWxlcy9EQVUgMjAxNw==&grup=DAUBARCELONA

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.