Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita comentada als 2 pessebres de Nadal de Barcelona

Demà, divendres 24 de novembre, a partir de les 10 hores, es realitzarà una visita comentada pels 2 pessebres de Nadal de Barcelona. Al tradicional pessebre de la plaça de Sant Jaume s’hi afegit, enguany, una nova proposta artística que es podrà veure al veí Museu Marès (plaça de Sant Iu, 5). Totes dues es podran visitar a partir de demà, 24 de novembre.

A la plaça de Sant Jaume, com a emplaçament tradicional dels darrers anys, el dissenyador del nou pessebre, Jordi Darder, realitzarà la visita pel conjunt de 25 figures tradicional fetes en planxes de metacrilat. Seguidament, amb el president de l’Associació de Pessebristes de Barcelona, Josep Porta, es visitarà el pessebre que s’exposa al pati del Marés, una proposta clàssica que es podrà visitar fins al 2 de febrer (dia de la Candelera), de dimarts a diumenge.

Més informació i imatges en aquest enllaç

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.