Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Neix ‘Pantalla Barcelona’ per apropar a la ciutadania cinema fet i produït a Barcelona

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Comission, engega el programa Pantalla Barcelona a partir del 28 de novembre. Un cicle que neix amb la finalitat d’estimular i consolidar la producció cinematogràfica i audiovisual feta a Barcelona donant-la a conèixer a la ciutadania.

Pantalla Barcelona apropa als espectadors produccions recents, que es projectaran fins al 30 de gener, en cinemes i centres cívics de la ciutat (Aribau Club, Can Clariana, l’Auditori de Sant Martí, Cinema Maldà, Icària Yelmo, Cinesa Heron City i Cines Verdi). En cadascun dels espais, cada dimarts es realitzarà una sessió de cinema rodat o produït a Barcelona en els últims anys. Cada programa consta d’un curt i d’un llarg relacionats amb una temàtica que dóna nom a la sessió.

Cada sessió té un preu únic de 3€, i l’entrada es pot adquirir a les sales participants anticipadament o el mateix dia de la projecció. Les pel·lícules que es projectaran durant tot el cicle són Un dia perfecte per volar, Callback, Stella, Cadente, La mort de Lluís XIV, Game Over, La Propera Pell i Truman. Els curts que es projectaran a les sessions, mostra del talent emergent de la ciutat, són: Tiger, Cavalls Morts, Cucli, Caradecavall, Timecode, El Adiós i El Corredor.

 

Més informació aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.