Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona lliura la Medalla d’Or al Mèrit Cultural a Paco Camarasa

Demà dimarts, 21 de novembre a les 18h, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau presidirà l’acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Cultural a Paco Camarasa. El Plenari del Consell Municipal del 31 de març de 2017 va atorgar-li aquest reconeixement per la seva contribució al món literari barceloní, com a propietari de la llibreria Negra y Criminal i com a comissari del festival BCNegra.

ATENCIÓ: els mitjans interessats en cobrir l’acte del Saló de Cent, han d’enviar un correu per acreditar-se a premsaicub@bcn.cat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.