Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Èxit del room escape més gran d’Europa “Dauville, joc d’escapada” amb prop de 600 participants
  • El joc d’escapada dona el toc d’inici del Festival DAU Barcelona, que enguany s’allargarà fins al 26 de novembre
  • Els Premis Dau Barcelona, que tindran lloc el 25 de novembre, per primer cop al SAT! Teatre, tornaran a posar èmfasi en els autors i en la divulgació de la cultura del joc

 

Prop de 600 persones han participat aquesta tarda en el ‘Dauville, joc d’escapada’, un room escape creat per Àlex Gordillo i Iñaki Fernández i organitzat per primera vegada dins el marc de la sisena edició del Festival Dau Barcelona.

Els participants inscrits juguen en grups d’entre 4 i 6 persones. Durant el joc, els diferents grups participants han d’intentar recuperar objectes personals del que van ser habitants de Dauville, una petita població minera a la vora de Barcelona. Aquesta població, recreada a l’Estadi Narcís Sala de Sant Andreu, va caure en l’oblit el 1956 després d’una deportació massiva dels seus habitants. Ara, els descendents dels deportats (que són els participants del joc) han arribat a un acord amb el propietari actual: podran visitar Dauville durant un període màxim de 3 hores per intentar recuperar els objectes que encara siguin a l’antic poble.
DAU BARCELONA, FESTIVAL DE JOC
El room escape ‘Dauville’ ha estat l’inici de la sisena edició de Dau Barcelona, que enguany compta amb una altra novetat importat: Els Premis Dau Barcelona, que tindran lloc el 25 de novembre, per primer cop al SAT! Teatre. Aquesta entrega de premis, que és oberta al públic, tornaran a posar èmfasi en els autors i en la divulgació de la cultura del joc.
A més, el festival del joc comptarà amb dues activitats destacades a la Fabra i Coats: el Dau històric (demà, 18 de novembre), amb Alpha Ares, el principal club de simulació històrica de l’estat espanyol; i el Gran Dau (25 i 26 de novembre), les jornades centrals i més familiars del festival.
El Dau Barcelona és el festival gratuït del joc que organitza l’ICUB, que aquest any celebra la sisena edició, i tindrà lloc del 17 al 26 de novembre –principalment– a la Fabra i Coats i altres espais del barri de Sant Andreu.
Més informació aquí  
Dossier de premsa i imatges aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.