Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Bifo, Feher i Max de Esteban, a la Virreina Centre de la Imatge

Avui divendres, 10 de novembre, a les 19 h, s’inaugura l’exposició 20 red lights. Abans de la inauguració, a les 17.30 h, tindrà lloc una taula rodona en què participaran Franco ‘Bifo’ Berardi, Michel Feher i Max de Esteban.

La mostra, a través de la fotografia de Max de Esteban, qüestiona alguns dels fonaments del capitalisme financer contemporani, investigant críticament les gramàtiques del capitalisme financer, les arquitectures que en simbolitzen la supremacia, així com aquells algoritmes monetaris —virtuals i abstractes— des dels quals aquest sistema econòmic executa la seva enorme influència social.

 

Més informació i imatges aquí 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.