Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La ‘Matèria Primera’ pren el Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats

El proper dimarts, 7 de novembre, a les 11 h, al Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats (Sant Adrià, 20) tindrà lloc la presentació de la nova exposició Matèria Primera, que es podrà veure entre el 7 de novembre i l’1 d’abril de 2018.

A l’acte hi intervindran la regidora del Districte de Sant Andreu, Carmen De Andrés; el Director d’Innovació, Coneixements i Arts Visuals de l’Institut de Cultura de Barcelona, Oscar Abril; David Armengol, membre del comitè curatorial de l’exposició, i Alexandra Laudo, participant de l’assaig associat a l’exposició.

En acabar la roda de premsa, s’oferirà un recorregut per l’exposició amb presència dels comissaris i els artistes participants.

 

MATÈRIA PRIMERA

La proposta expositiva Matèria Primera és una prospecció general de l’ecosistema local actual d’artistes visuals, que pretén dibuixar un mapa dels projectes i obres més significatives produïdes a casa nostra en els darrers anys.

Els i les artistes que signen les peces de l’exposició han superat ja la fase d’emergència i es troben en ple procés de consolidació de les seves carreres artístiques.

El Centre d’Art Contemporani se sent amb la responsabilitat de fer una prospecció sistemàtica d’aquest ecosistema amb l’objectiu de descobrir i donar visibilitat a aquests artistes i les seves aportacions al món de l’art contemporani.

El comitè curatorial està format per David Armengol, David G. Torres i Martí Peran.

Els artistes participants són Antoni Hervàs, Antonio Ortega, Avelino Sala, Dani Montlleó, Daniela Ortiz, David Bestué, Domènec, Enric Farrés Duran, Erick Beltrán, Ester Partegàs, Jaume Pitarch, Javier Peñafiel, Joan Morey, Joana Cera, Jordi Mitjà, Lúa Coderch, Luis Guerra, Luis Bisbe, Luz Broto, Martí Anson, Mireia Sallarès, Núria Güell, Oriol Vilanova, Patricia Dauder, Pere Llobera, Rafel G. Bianchi, Regina Giménez, Tere Recarens, Xavier Arenós i Yamandú Canosa.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.