Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Barcelona Novel•la Històrica’ aborda en la seva cinquena edició la condició humana

El proper divendres 20 d’octubre, a les 10.30 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), es presentarà la programació del festival Barcelona Novel·la Històrica, que enguany està dedicat a explorar la condició humana. La presentació d’aquesta cinquena edició del festival anirà a càrrec del seu nou comissari, Fèlix Riera. A la roda de premsa també hi assistiran Valentí Oviedo, gerent de l’Institut de Cultura; Martí Gironell, escriptor, i Aurelio Major, codirector de la revista Granta.

Imatges aquí: enllaç.

Web: http://lameva.barcelona.cat/novel.lahistorica/

 

 

Descarrega el fitxer
PROGRAMA 2017

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.