Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presenta la mesura de Govern que impulsa el programa Fàbriques de Creació que es presentarà al Plenari d’octubre

El proper dijous, 19 d’octubre, a les 13 hores, a l’Espai LAB del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni presentarà la mesura de Govern Nou Impuls al Programa Fàbriques de Creació de Barcelona, que es presentarà al Plenari del mes d’octubre. A la roda de premsa també hi assistiran el gerent de l’ICUB, Valentí Oviedo, i l’assessor de Presidència, Xavier Marcé.

Mesura de Govern, dossier de premsa i imatges al següent enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.