Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Monestir de Pedralbes presenta l’exposició ‘Les dones també seuen. Mobles i espais femenins dels segles XVI i XVII’

El proper dimecres, 11 d’octubre, a les 12.30h se celebrarà al Reial Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9) l’acte de presentació a la premsa de l’exposició Les dones també seuen. Mobles i espais femenins dels segles XVI i XVII. En la presentació es realitzarà una visita comentada, a càrrec de la comissària de l’exposició, Mónica Piera i un tast amb productes que oferien les abadesses a les visites institucionals al llarg del segle XVI i XVII.

Les dones són les protagonistes d’aquesta exposició que es desenvolupa en sis àmbits i té com a primera font d’informació el mobiliari, així com d’altres objectes d’ús quotidià que permeten configurar l’imaginari femení i remarcar el paper de la dona a l’Època Moderna.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.