Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Barcelona Districte Cultural’ arrenca la temporada de la tardor sumant espectacles i espais
  • Jaume Collboni: “L’objectiu continua sent oferir una programació estable i de qualitat als deu districtes de la ciutat, implicar els veïns perquè siguin espectadors actius, i donar suport al sector cultural i artístic”.

 

El programa ‘Barcelona Districte Cultural’, dins el marc del Pla de xoc cultural als barris de Barcelona, inicia la temporada de tardor a partir d’avui amb una programació que s’allargarà fins al mes de desembre.

Aquesta edició de tardor arrenca la temporada amb la incorporació de 3 nous equipaments de proximitat al circuit que se sumen als 10 que ja estaven en funcionamentLa programació s’amplia també a través 2 noves propostes audiovisuals, un cicle de cinema documental musical i un altre d’animació per a públic familiar amb el Petit Cineclub. Seguiran funcionant, com ja ho van fer a la primavera, les funcions escolars i les activitats per fomentar la interacció entre artistes i públic.

També, i dins el marc de Barcelona Districte Cultural, es posa en marxa el projecte ART i PART, un programa de creació artística comunitària als barris, concretament al barri de la Marina del Port; del Poblenou; del Raval; de Sant Andreu i Bon Pastor; i de Sant Pere, Santa Caterina i la Rivera, per tal que artistes i col·lectius d’aquests barris treballin conjuntament.

Programació prevista avui divendres 6 d’octubre:

  • Maria Arnal i Marcel Bagés, ‘41 cerebros y 1 corazón’ Auditori Sant Martí, a les 20h.
  • Aurora, ‘Aurora’ CC Baró de Viver, a les 20h.
  • Borjaytuquepintas, ‘Somnis de sorra’ Lluïsos d’Horta, a les 18.30h

Podeu descarregar-vos tot el programa complet, el dossier de premsa, i les imatges en aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.