Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La dansa catalana de creació pren el Sant Andreu Teatre

Del 4 al 6 d’octubre tindrà lloc per primera vegada la ‘Mostra de Dansa Catalana de Creació’ al Sant Andreu Teatre (Neopàtria, 54). Es tracta d’un cicle que posa en valor el treball de tres esbarts dansaires de Barcelona – els esbarts Maragall, Ciutat Comtal i Sant Martí – que, a banda de recollir i difondre els balls tradicionals catalans, mostraran noves danses i espectacles que s’inspiren en la tradició, però incorporen els nous llenguatges de la dansa.

L’encarregat d’inaugurar el cicle serà l’esbart Maragall amb ‘Essències’, un espectacle que parteix de la tradició per evolucionar cap als sentiments i les emocions. L’endemà serà el torn de l’esbart Ciutat Comtal, que presentarà ‘Acròstic’. Es tracta de la darrera proposta de l’agrupació i es compon de set danses que s’intercalen com una composició poètica. Finalment, tancarà el cicle l’esbart Sant Martí amb ‘Toc d’inici’, un espectacle vol homenatjar als barcelonins que fan possible que la ciutat sigui oberta, acollidora, multicultural i viva.

La Mostra de Dansa Catalana de Creació és una iniciativa del Servei de Cultura Popular de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, els esbarts Maragall, Ciutat Comtal i Sant Martí, i el SAT! Sant Andreu Teatre.

– Esbart Maragall presenta ‘Essències’
Dimecres, 4 d’octubre del 2017 a les 20.30h

– Esbart Ciutat Comtal presenta ‘Acròstic’
   Dijous, 5 d’octubre del 2017 a les 20.30h

– Esbart Sant Martí presenta ‘Toc d’inici’
Divendres, 6 d’octubre del 2017 a les 20.30h

Més informació a: www.espaidansat.cat

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.