Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Últims dies per visitar l’exposició ‘Paula Rego. Lèxic familiar’ a La Virreina Centre de la Imatge

– La mostra ha estat visitada, fins al moment, per més de 35.000 persones

Paula Rego. Lèxic familiar, exposició comissariada per Valentín Roma, recorre sis dècades de l’obra d’aquesta important artista portuguesa, entre els seus dibuixos dels anys cinquanta i alguns projectes recents, sense oblidar les sèries dedicades a l’avortament o les peces inspirades en la dramatúrgia de Martin McDonagh.

Hereva de l’expressionisme de Goya i de la mordacitat de Hogarth, l’obra de Paula Rego (Lisboa, 1935) ha configurat, durant més de mig segle, una faula persistent sobre la naturalesa humana. Les seves pintures i els seus dibuixos investiguen amb una atenció especial com les dones han organitzat espais de desobediència històrica davant els imaginaris culturals imposats des del patriarcat.

L’exposició es podrà veure fins el dia 8 d’octubre a La Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99).

Web de La Virreina Centre de la Imatge:http://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/
Dossier i imatges de premsa en aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.