Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Museu de la Música inaugura l’exposició ‘Granados, de París a Goya’

Demà dijous 21 de setembre, a les 11:30h, a la Sala de Teclats del Museu de la Música (L’Auditori, Lepant 150), tindrà lloc la roda de premsa de presentació de l’exposició “Granados, de París a Goya” que es podrà veure del 21 de setembre al 20 de maig.

A la roda de premsa hi intervindran el director del museu, Jaume Ayats; el comissari de l’exposició, Joaquim Rabaseda; la cap de Col·leccions i Documentació del museu, Marisa Ruiz; i Pablo Álvarez de Eulate, d’Acción Cultural Española.

A la roda de premsa també es presentaran les activitats que s’han preparat al voltant de l’exposició i es farà una visita guiada de la mà del el seu comissari, a més d’una exhibició amb un piano on s’animarà al públic  a aprendre a tocar alguns motius musicals de Granados.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.