Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del festival Mercè Arts de Carrer dins la festa major de la ciutat

Aquest dimecres, 20 de setembre, a les 10.30 hores, a la Sala LAB del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) es presentarà el festival Mercè Arts de Carrer (MAC) emmarcat dins el programa de les festes de la Mercè 2017. La presentació anirà a càrrec de Marta Almirall, cap del departament de Festes i Tradicions de l’Institut de Cultura de Barcelona. A la roda de premsa també hi assistiran alguns dels artistes que participaran en aquesta edició del festival.

El Mercè Arts de Carrer (MAC) mostrarà durant els quatre dies de la Festa Major més d’un centenar d’espectacles de carrer, propostes artístiques pensades per a tots els públics i d’un altíssim nivell, que enguany compta amb un centenar de companyies, entre locals i internacionals de diferents disciplines artístiques.

Dossiers i materials de premsa aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.