Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Santa Coloma de Gramenet acull divendres la tercera trobada de regidors i regidores de Cultura de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Aquest divendres, 15 de setembre, a les 10 h, la ciutat de Santa Coloma de Gramenet acollirà la tercera trobada de regidors i regidores de Cultura de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La reunió, que presidirà l’alcaldessa Núria Parlon, tindrà lloc a la sala d’actes del Centre d’Art Contemporani Can Sisteré (carrer de Sant Carles, s/n, a tocar de l’Ajuntament). Hi assistiran els responsables de Cultura de Barcelona (Jaume Collboni), de L’Hospitalet de Llobregat (David Quirós), de Santa Coloma de Gramenet (Petra Jiménez), de Cornellà de Llobregat (Rocío García), i de Sant Adrià de Besòs (Joan Carles Ramos). També hi assistirà la regidora de Participació ciutadana d’Esplugues de Llobregat, Montse Zamora.

Aquesta és la tercera trobada -després de les realitzades a L’Hospitalet de Llobregat (novembre de 2016) i Badalona (març de 2017)- que realitzen els municipis per tal de treballar conjuntament polítiques culturals urbanes. Els avenços que s’han fet en La Quinzena, el festival de dansa metropolità que serà una realitat el proper mes de març, centraran part de la reunió.

ATENCIÓ MITJANS GRÀFICS: Es podran prendre imatges a l’inici de la reunió. Un cop acabada, cap a les 11.30 hores aproximadament, hi haurà una atenció als mitjans.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.