Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Castell de Montjuïc acomiada l’estiu amb els Berenars a l’aire lliure

Els diumenges 03, 10 i 17 de setembre de 17 a 20 h tornen al Castell de Montjuïc els Berenars a l’aire lliure. Durant tres tardes de diumenge del mes de setembre hi haurà programació cultural gratuïta al jardí dels tarongers: espectacles de circ i clown, tallers en família i música. A més, serà un espai on relaxar-se sobre la gespa i practicar una alimentació saludable amb la fruita cedida per Mercats Municipals de Barcelona.

Programació

Espectacle de Clown “A Wish” de Carlo-Mô & Mr. Di” i taller de xapes
03/09 de 17 a 20h (espectacle de 18 a 19h)
A Wish és un espectacle de Clown de Carlo-Mô & Mr. Di que parla sobre un somni, un desig, una espera, l’avorriment. L’oportunitat truca a la porta, el timbre desperta i espanta a la vegada, promet sorpreses, pors i l’aliment necessari per adonar-se que els desitjos no s’han de buscar fora, que potser es troben en un mateix, en el propi ésser. En la tragèdia rau l’èxit, la festa, l’alegria de viure.
Durant tota la tarda els visitants del Castell també podran participar en el taller de creació i decoració de xapes.

Monocicles i equilibris amb Karoli l’Home Roda i taller de Jumping Clay
10/09 de 17 a 20h (espectacle de 18 a 19h)
Un personatge incombustible, El Professor Karoli, es desplaça dins d’una sola roda amb motor. Combinant enginy amb la presentació d’artefactes amb rodes, monocicles alts amb cames, bicis nanes  de 10, 20 i 30 cms, Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el més difícil, com no!, sobre rodes.  Un espectacle  visual apte per a tots públics.
Abans, durant i després de l’espectacle estarà disponible un taller de jumping clay, on tothom podrà activar la imaginació per crear qualsevol forma i objecte amb aquesta argila de colors suau i neta, molt fàcil d’utilitzar i apta per nens a partir de 3 anys.

Espectacle de Clown amb “The Flamingos” i taller de Jumping Clay
17/09 de 17 a 20h (espectacle de 18 a 19h)
La companyia Los Herrerita porta l’espectacle de Clown “The Flamingo”. Per fi, després de tota una vida duent el circ arreu del món, THE FLAMINGOS tornen per primer cop… Ridículs, rancis, passats de moda i de dubtós bon gust, malgrat la seva experiència són incapaços de reconèixer on és el veritable talent. I no només això … a sobre ho volen amagar.
Abans, durant i després de l’espectacle estarà disponible un taller de jumping clay, on tothom podrà activar la imaginació per crear qualsevol forma i objecte amb aquesta argila de colors suau i neta, molt fàcil d’utilitzar i apta per nens a partir de 3 anys.

Més informació a http://ajuntament.barcelona.cat/castelldemontjuic/ca

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.