Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La creació emergent de la ciutat, a BCN Producció 2017

Dijous 13 de juliol, a les 11h, tindrà lloc a La Capella (Hospital, 56) la presentació dels projectes seleccionats en l’onzena edició de BCN Producció’17.

Óscar Abril Ascaso, director d’Innovació, Coneixement i Arts Visuals de l’Institut de Cultura de Barcelona, i Oriol Gual, director de La Capella, presentaran els projectes seleccionats que es podran veure entre el 18 de juliol i el juny de 2018.

A la roda de premsa també hi assistiran els membres del jurat d’aquesta edició, Mireia Sallarès, David Armengol, Max Andrews i Mariana Cánepa (Latitudes) i Mónica Bello, així com alguns dels artistes que hi participen, Àlex Muñoz, Anna Moreno, Camille Orny i Magda Vaz, Christina Schultz, Dani Montlleó, David Mutiloa, Eliana Beltrán, Irina Mutt, Les Brontë, Marco Noris, Taller Estampa.

En aquesta edició BCN Producció ha ampliat les línies d’actuació incorporant quatre noves categories: comissariat de la sala petita, publicació, accions en viu i entorns digitals,  i recuperant com a categoria el projecte d’investigació. Aquest programa dona resposta a les necessitats econòmiques i de producció dels artistes, mentre segueix de prop les línies discursives de l’art actual.

Podeu descarregar imatges en aquest enllaç.

Descarrega el fitxer
Dossier de premsa BCN Producció 2017

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.