Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Virreina Centre de la Imatge acull la primera gran retrospectiva de Paula Rego a Barcelona

Aquest divendres, 7 de juliol, a les 12 h, el director de La Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma, presentarà l’exposició Paula Rego. Lèxic familiar, la primera revisió antològica de l’artista a Barcelona. A la presentació també assistirà Frankie Rossi, director de conservació de la galeria Marlborough.

L’exposició recorre sis dècades de l’obra de Paula Rego: entre els seus dibuixos dels anys cinquanta i alguns projectes recents, sense oblidar les sèries dedicades a l’avortament o les peces inspirades en la dramatúrgia de Martin McDonagh.

Dossier de premsa i imatges aquí.

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.